U bent hier:

Wie zijn wij

Houthok.nl ontwerpt en bouwt hoogwaardige ambachtelijke houthokken om uw haardhout in op te slaan. In onze ogen hebben we een aantal unieke houthokken ontwikkeld die momenteel nergens anders op de markt te krijgen zijn. Door mooie ontwerpen te combineren met hoogwaardige materialen zijn de houthokken niet alleen mooi om te zien maar ook functioneel. 

De houthokken zijn compleet in eigen beheer ontwikkeld en getest. Op deze manier weten we 100% zeker dat de producten die we leveren ook voldoen aan de eisen die wij zelf aan een goed houthok stellen. Het moet stevig zijn, prettig in gebruik en het moet een aanvulling zijn in je tuin, op je terras of andere plaats waar het haardhout wordt bewaard. Doordat we verschillende productlijnen hebben, verschillende soorten hout gebruiken en de daken in verschillende kleuren gekozen kunnen worden maken we een product dat geheel naar wens van onze klanten gemaakt kan worden. 

Naast onze houthokken kunt u bij ons ook terecht voor ovengedroogd haardhout en mooie houtmanden op wieltjes die gemaakt zijn van een hoge kwaliteit riet. Op deze manier zorgen we er voor dat u zowel binnen als buiten uw haardhout netjes op kunt bergen. En, mocht uw haardhout op dreigen te raken bezorgen we snel een nieuwe hoeveelheid dat direct te stoken is.

Duurzaam ondernemen vinden wij erg belangrijk, vandaar de door ons gekozen FSC gecertificeerde materialen. We werken samen met bedrijven die onze visie delen en dit ook toepassen tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast kiezen we bewust voor een ambachtelijk productieproces om op deze manier de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

Komt u gerust eens kijken op onze locatie in Ter Aar. We hebben hier 6 modellen staan in de verschillende uitvoeringen zodat u een goed beeld krijgt van wat we allemaal te bieden hebben. Daarnaast geven we graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Onze adresgegevens zijn

  • Westkanaalweg 95a
  • 2561 EJ in Ter Aar

We zijn op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 13.00 geopend. Wilt u graag op een ander moment langs komen neemt u dan gerust even contact met ons op.

  • 071-561 3952
  • info@houthok.nl