U bent hier:

Bezorging en Levertijd

Al onze bestellingen worden persoonlijk bij u thuis bezorgd. Onze bezorgdagen zijn vrijdag en zaterdag en we nemen altijd contact met u op om een afspraak te maken over wanneer u de levering wenst. Doordat onze houthokken op bestelling worden geleverd en op maat worden gemaakt proberen wij een doorlooptijd van 14 dagen aan te houden na moment van bestelling.

Verzendkosten houthokken binnen Nederland

De bezorgkosten voor zendingen binnen Nederland bedragen €45,00 euro per bestelling*.

* met uitzondering van de Waddeneilanden, dit gaat altijd in overleg.

Verzendkosten houthokken België

De bezorgkosten voor zendingen binnen België bedragen € 75,00 per bestelling.

Houthokken afhalen in Ter Aar

Indien u de bestelling liever komt afhalen op ons depot in Ter Aar is dat uiteraard mogelijk.

U kunt uw bestelling via de website plaatsen, tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de optie 'afhalen'. Zodra uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald nemen wij persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Helaas is afhalen van producten zonder afspraak niet mogelijk aangezien wij niet alle producten voorradig houden en onze houthokken op bestelling worden geleverd.

Retourneren houthokken

Let op: er geldt een uitsluiting van het wettelijk herroepingsrecht voor onze Houthokken. Dat betekent dat houthokken niet geretourneerd kunnen worden volgens het wettelijk herroepingsrecht. Klik hier voor meer informatie.

Bezorging Houtmanden

De levertijd van onze houtmanden bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen nemen wij uw bestelling in behandeling en wordt uw houtmand binnen 5 werkdagen geleverd door GLS.

Indien u bestelling langer dan 5 werkdagen duurt dan nemen wij contact met u op.

De verzendkosten die wij hanteren zijn; 

  • Nederland € 5,95
  • België € 9,95

Retourneren houtmanden

Wij hopen dat u tevreden bent over uw aankoop bij houthok.nl. Het kan echter voorkomen dat u niet tevreden bent over een product of dat dit niet aan uw verwachtingen voldoet.Indien u binnen 14 dagen na levering niet tevreden bent kunt u uw geld terugkrijgen. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op uw rekening worden teruggestort. De verzendkosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. De retourzending dient u voldoende te frankeren, goederen onder rembours worden niet geaccepteerd. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De artikelen kunt u retour zenden naar:

www.houthok.nl

Westkanaalweg 95a

2461 EJ Ter Aar 

Nederland

Bezorging & Levertijd haardhout

Uw haardhout wordt op de door u gewenste dag bij u thuisbezorgd. Wij nemen altijd contact met u op over wanneer u het hout wenst te ontvangen. Het is niet mogelijk het hout bij ons af te halen omdat dit vanuit een andere locatie wordt verzonden. De verzendkosten van het haardhout zijn in de door ons gehanteerde prijzen verrekend dus er komen geen extra verzendkosten meer bij*.

* met uitzondering van de Waddeneilanden (altijd in overleg) en België. Voor België rekenen we een extra transporttoeslag van € 25,00

De aflevering van het haardhout

Uw haardhout wordt afgeleverd met zogenaamde citytrailers. Dit is een vrachtauto met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten etc. Deze auto's kunnen ca. 23 pallets vervoeren en zijn uitermate geschikt voor distributiewerk. Echter het blijven grote vrachtwagens, let hierop met uw bestelling. Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een pompwagen op zijn plek gezet. De combinatie van een hele pallet met een pompwagen weegt ong. 800kg en kan dus niet over grind, gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn een risico. 

Pallets worden in principe op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen etc. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. 

Als u liever de pallet met haardhout geleverd wilt hebben met een kooiaap(i.v.m. een grindoprit etc.) dan is dit mogelijk voor een extra vergoeding van €. 35,00. Dit kunt u dan aangeven bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen! De kooiaap heeft een vrije doorgang nodig van minimaal 2 meter breed en 2,50 meter hoog!

"Ik wil graag een datum afspreken zodat ik aanwezig kan zijn bij het bezorgen"

Na het plaatsen van de bestelling wordt contact met u opgenomen om een datum af te spreken.

"Ik wil graag een pallet haardhout bestellen, bezorgen kan altijd"

U kunt op het bestelformulier bij de opmerking aangeven waar u de pallet geplaatst wil hebben. Let op!! dit kan alleen als we de pallet met een palletwagen op deze lokatie kunnen brengen. (minimale doorgang van 1.50 mtr. breed en 2.25 mtr hoog) tevens dient de ondergrond verhard te zijn en de palletwagen kan niet over drempels, trappen etc.Na het plaatsen van de bestelling wordt contact met u opgenomen om een datum af te spreken.

"Ik woon in een appartementen gebouw op de 4e etage, kan de pallet in de lift?"

Wij leveren uw haardhout tot de hoofdingang op de begane grond (1 hele pallet haardhout weegt ongeveer 1000 kg!!). Tip; als u uw hout in netzakken bestelt kunt u dit gemakkelijker in kleinere hoeveelheden verdelen en (binnenshuis) vervoeren. Ook makkelijk als u samen met de buren bestelt. Indien u voor deze optie kiest neemt u dan contact met ons op via info@houthok.nl voor een aanbieding op maat.

Retourneren haardhout

Zonder voorafgaande toestemming van Dutch Firewood Design mogen de goederen niet teruggestuurd worden. Indien koper wenst over te gaan tot het ruilen van de geleverde goederen zijn de transportkosten, zowel bezorg- als retourkosten voor rekening van koper.

Bij een tekortkoming in de levering van de door klant bestelde goederen zullen de bezorgkosten voor rekening van Dutch Firewood Design komen en zoeken we samen met u naar een geschikte oplossing.

Heeft u vragen over onze bezorging en levertijd neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 071-5613952 of via de emailadres info@houthok.nl

Ons adres:

Houthok.nl
Westkanaalweg 95a
2461 EJ Ter Aar

Tel: 0715613952